Joris

Slide background
Slide background

JORIS van Unen is oprichter van Van Unen Finance. Hij is uw financieel specialist op het gebied van verandertrajecten.  Denk hierbij aan groeiende organisaties, (afgeronde) fusies, overnames of reorganisaties. Met 13 jaar ervaring op zak heeft hij in 2013 Van Unen Finance opgericht. Een financiële duizendpoot met visie en een ondernemer in hart en nieren. Samen met JORIS bepaalt u de koers, wat is daar voor nodig en hoe wordt dit mogelijk?

Denken in oplossingen en kansen
JORIS brengt in korte tijd uw financiële organisatie in kaart JORIS weet als geen ander dat in tijden van verandering het noodzakelijk is dat u kunt vertrouwen op uw cijfers. Niet alles is te plannen. Kansen moet u pakken wanneer ze op uw pad komen. In zo’n situatie wilt u snel inzicht in zaken krijgen. Dan is het prettig dat u kunt bouwen op een financieel specialist met visie.

JORIS in het kort
– Financieel specialist in verandertrajecten
– No-nonsense mentaliteit
– Vriendelijk en daadkrachtig
– Integer
– Resultaatgericht

Klik hier voor het complete curriculum Vitae van JORIS

DienstenContact Joris

Referentie

“Wij zijn buitengewoon tevreden over de samenwerking met Joris van Unen.

Je merkt in alles aan hem dat hij als financieel specialist zeer deskundig is en een ruime ervaring heeft met complexe zaken. Hij legt ‘de vinger snel op de zere plek’, is praktisch en denkt altijd mee .

Hij is flexibel en daarnaast ook communicatief heel sterk. Hij hield ons voortdurend op de hoogte van de stand van zaken, in elke fase van het project. Joris was voor ons een geweldige sparringpartner en we zullen hem op termijn daarom zeker weer graag inschakelen.“

Drs. Rick Motta, Registeraccountant en werkzaam als groepscontroller binnen een concern van meer dan 50 vennootschappen.

 

“Ik heb de samenwerking met JORIS als erg plezier ervaren. Joris van Unen is een vakman. Als financieel specialist beschikt hij over een hoog kennisniveau en weet hij van aanpakken.

Joris voelt situaties snel aan en weet dit goed over te brengen naar alle betrokkenen binnen de organisatie. Hierdoor weet hij op een prettige wijze positieve resultaten te bereiken.
Ik kan JORIS dan ook van harte aanbevelen! “

Ronald Visser, financieel manager bij Grow Group B.V.

 

“De samenwerking met Joris van Unen verliep erg prettig. Door zijn expertise als financieel specialist schakelt hij snel en heeft hij weinig uitleg nodig. Hij is heel kordaat en resultaatgericht zonder dwingend over te komen. De communicatie verliep goed. Hij koppelt alle zaken goed terug, zodat je als opdrachtgever altijd op de hoogte bent van alles wat er speelt.”

Coen Slurink, financieel manager bij Leger des Heils ReShare B.V.

 

“Vanuit Van Oers Corporate Finance begeleiden wij ondernemers bij aan- en verkoopprocessen. Joris heeft ons bij verschillende overnametrajecten voor onder andere DentConnect (de grootste tandartsketen van Nederland) ondersteund in de uit te voeren due diligences onderzoeken. 
Naast een hoge mate van nauwkeurigheid en accuratesse was Joris vooral in staat om in administratieve puinhopen toch de onderste steen boven te krijgen.”

Drs. Sander Collé, directeur Van Oers Corporate Finance B.V.